Održan radni sastanak uprave HET-a i Gradske uprave Trebinje

0

Juče  je u prostorijama Hidroelektrana na Trebišnjici održan radni sastanak kome su prisutvovali predstavnici uprave ovog preduzeća i Gradske uprave Trebinje. 

Učesnici sastanka su se osvrnuli na aktivnosti iz prethodnog perioda, analizirali urađeno, te govorili o planovima za 2018.godinu koji se tiču zajedničkih aktivnosti.

Na sastanku je dogovoreno usaglašavanje svih vidova davanja u svrhu doznaka građanima između HET-a i Grada Trebinja, budući da i jedni i drugi izdvajaju značajna sredstva za tu namjenu. U planu je izrada jedinstvene baze podataka svih korisnika stipendija, socijalne pomoći, i svih drugih davanja, kako bi što više onih koji trebaju i koriste ovaj vid pomoći bilo obuhvaćeno. U upravi Hidroelektrana na Trebišnjici očekuju povećane prihode, budući da je plan proizvodnje električne energije premašen, pa se očekuje i povećanje sredstava koja će biti izdvojena u te svrhe.

Na sasatanku se govorilo i o izradi Plana zajedničkih aktivnosti za 2018. godinu, te o načinima na koje Hidroelektrane na Trebišnjici i Grad Trebinje mogu dodatno pomoći jedni drugima i unaprijediti međusobnu saradnju.

/Grad Trebinje/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.