Na proljeće kreću projekti vrijedni više od šest miliona maraka

0

Početkom građevinske sezone u Foči će započeti realizacija nekoliko veoma značajnih infrastrukurnih projekata čija je ukupna vrijednost više od 6,5 miliona maraka.

Među njima je projekat izgradnje dvije stambene zgrade u naselju Velečevo u kojima će smještaj dobiti porodice koje se nalaze u kolektivnom centru u Miljevini i porodice koje su u stanju socijalne potrebe.

-U pitanju je izgradnja jedne zgrade sa dvadeset stanova i druge zgrade sa 12 stambenih jedinica. Osim toga, u toku je i izgradnja 45 kuća za raseljene i povratnike na području Foče-rekao je načelnik opštine Foča, Radisav Mašić..

Podsjeća da slijedi i rekonstrukcija Sportskog centra „Partizan“ u kojoj će adekvatan prostor za rad dobiti fočanski sportski klubovi, a prvi put uslovne prostorije za rad dobiće i ovdašnje Kulturno-umjetničko društvo.

-U krugu Univerzitetske bolnice počeće izgradnja novog objekta za potrebe Regionalnog centra Instituta za javno zdravstvo RS , a biće rekonstruisana i zgrada Osnovnog suda u Foči-dodaje Mašić.

Istakao je da će na realizaciji ovih poslova biti angažovana lokalna preduzeća i domaća radna snaga.

/Opština Foča/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.