Besplatno skijanje za učenike na Jahorini

0
Višegradski osnovci na Jahorini

Opština Višegrad obezbijedila je i ove godine besplatne časove skijanja za učenike lokalne Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koji će naredna četiri vikenda putovati na Jahorinu.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je i ove godine, kao i prošle, u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina dogovoreno da djeca iz ove osnovne škole u februaru i početkom marta mogu da idu na besplatno skijanje.

„Vjerujem da će ovaj vid podrške Olimpijskog centra Jahorina našoj djeci biti omogućen i u narednim godinama“, naveo je Đurević i rekao da mališani već sutra idu na planinu.

Đurević je istakao da će učenici na planinu ići u pratnji nastavnika, a biće im obezbijeđeno besplatno korištenje skijališta i drugih posebno uređenih površina namijenjenih za skijanje i specijalizovane zimske sportske aktivnosti.

Direktor višegradske Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić zahvalio je opštini Višegrad i načelniku Đureviću što imaju razumijevanja prema mladima, te ocijenio da će ovo putovanje uticati na razvoj zdravog duha kod učenika.

„Ovo je od velikog značaja za naše učenike – da se upoznaju o ljepotama Jahorine, osjete zimsku atmosferu i nauče skijati“, rekao je Radojčić.

Pomoć opštini Višegrad u organizaciji odlaska osnovaca na skijanje pružilo je i preduzeće „Hidroelektrane na Drini“.

Opština Višegrad

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.