Ilić: Sviđa mi se stil njihovog treninga

0

Član „Student Igokee“, Dalibor Ilić, u izjavi za košarka24.ba istakao je da mu je učešće na kampu „Košarka bez granica“ veliko iskustvo i da je fasciniran organizacijom All star vikenda.

Višegrađanin je u sklopu kampa imao priliku da trenira u u trening centru Los Anđeles Lejkersa I da upoznao mnoge NBA zvijezde.

Jedno veliko iskustvo za mene jer ovo nije mala stvar, prezadovoljan sam što sam bio dio tako nečega. Jedna vrlo dobra organizacija kampa, od  sitnih detalja do onih najbitnijih i to ne samo na terenu, već i van njega.Moram naglasiti da mi se baš svidio stil njihovog treninga. Prije samog početka, imali smo 30 minuta zagrijavanja u vidu džoginga i istezanja. Nakon toga imali smo uvod u glavni dio treninga, koji se sastajao u vidu šuterskog treninga od sat vremena. Poslije toga bili bi podijeljeni u grupe po pozicijama i imali individualni trening takođe od sat vremena. Nakon toga bili bi podjeljeni u četiri tima i svaki tim bi posebno imao svoj timski trening u trajanju od sat vremena. I u završnom dijelu treninga svaki tim bi odigrao utakmicu protiv svake ekipe – kaže Ilić, kome su treneri bili bivši košarkaši “Lejkersa” Vladimir Radmanović i Derek Fišer,te aktivni član Indijane Domantas Sabonis.

On je između ostalih upoznao prošlogodišnjeg MVP-ija i osvajača Evropskog prvenstva te člana All Star ekipe Gorana Dragića I Al Horforda iz “Bostona”. Dalibor je prisustvovao i All Star meču timova Lebrona Džejmsa i Stefa Karija.

Oduševljen sam što sam imao priliku da posjetim cijeli All Star. Pored finalne utakmice, gledao sam i utakmicu zvijezda u usponu kao i takmičenja u šutiranju trojki, dribling takmičenjima i zakucavanjima, ali naravno najveći utisak je svakako ostavila finalna utakmica koja prvi put otkad gledam da neko toliko želi pobjedu na All Staru i to imam priliku uživo to je fascinantno – dodao je on.

Dejan Jovičić – sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.